İlk İzlediğim Anime : Lovely Complex

By HanHan Asya - Mayıs 02, 2015


Anime Adı: Lovely Complex
Tür:Komedi,Okul,Romantizm
Bölüm Sayısı:25


Koizumi, 1.70 cm boyunda, hemcinslerine göre uzun boylu bir kızdır. Ootani ise Koizumi'den yaklaşık 10 cm daha kısa bir erkektir. Bu ikili lise başladığından beri birbiriyle sürekli ağız dalaşına girmekte ve çoğunlukla da bu kavgaları etraftakileri eğlendirmektedir. Zaten kısa bir süre sonra da sınıf öğretmenleri Koizumi ve Ootani'yi "All Hanshin-Kyōjin" olarak çağırmaya başlar.

Bu sırada okula yeni gelen Suzuki adındaki genç çocuk, Koizumi'nin hayallerini süslemeye başlar. Bu durumu hemen fark eden Ootani, Koizumi'ye işbirliği teklif eder. Ootani'nin Suzuki ve Koizumi'yi bir araya getirmesinin karşılığında Koizumi de en yakın iki arkadaşından biri olan Chiharu'yu Oatani'ye ayarlayacaktır. Planlarını yapan Koizumi ve Ootani, diğerleriyle birlikte havuza giderler. Eğlenceli bir günün ardından Koizumi ve Ootani acı gerçeği öğrenir. Chiharu, kendi boylarında olan Ootani'yi tam bir erkek gibi görmezken Suzuki de Koizumi için aynı şeyleri hissetmektedir.

Koizumi ve Ootani, boy komplekslerine ve sürekli kavga etmelerine rağmen bir şekilde kişiliklerinin birbirine uygun olduğunu yavaş yavaş fark etmeye başlayacaktır.
[Türk Anime sitesinden alıntıdır.]



HanHan'ın Tanıtımı:

-Spoiler İçermez-


Bu görmüş olduğunuz anime benim ilk izlediğim animelerdendir.
Kızımız oldukça uzun bizim tabirimizle deve gibi boyu var.Tabii benim açımdan kızlar için iyi bir boy ama Koizumi için durum hiç de öyle değildir.Kısa olanların yanında hemen fark edilir, okul sıralarında en arkalara geçer.Uzun olduğundan kendisinde boy kompleksi vardır.
Ootani de kısa ve Koizumi gibi boy kompleksi var zaten animemizin ismi de buradan geliyor.
Bence bu ikili bizim Hacivat ile Karagöz ikilisinin Japon şubesi.Tek bir farkla biri kız diğeri erkek.Birbirlerine sürekli sataşsalarda izledikçe anlayacaksınız birbirleri ile baya uyumlular.Hani deriz ya tencere kapak misali,işte aynen öyleler. 
Zaman gelir ve bunlar sevgili bulmak amaçlı işbirliği yapar.Bu işbirlikleri hüsranla sonuçlansa da onlarında kapılarını aşk çalacaktır.


Romantik-Komedi sevenlerimiz için severek izlenebilecek bir anime.Umarım siz de keyifle izlersiniz.

  • Share:

You Might Also Like

1 yorum

  1. Konusu güzelmiş benimde animeye dönüş yapmam lazım manga biraz sıkıntılı oluyo..buarada benimkide arkadaşım Hanhan saolsun sukitte ii nayo idi pekde guzeldi 😉

    YanıtlaSil

*Lütfen herhangi bir site veya blogun linkini paylaşmayınız.
*Spoiler,Küfürlü içerik, Siyasi,Dini,tartışmaya sebep olacak yorumlar yapmamaya özen gösterelim.


***Anlayışınız ve ziyaret ettiğiniz için teşekkürler***
HanHan Asya