Ömür Yiyen İnsanlara Kesin Çözüm!

By HanHan Asya - Ekim 14, 2015



Bu aralar insanlara karşı tahammül gücüm baya azaldı.Yani insanlar bu aralar üstüme geldikçe 'acaba hangisine patlayacağım' diye düşünmeden edemiyorum.


Birine patlayıp,sinirimi çıkaracağım fakat öyle biri mevcut değil.Yani sinir ayarlarımı oynatan kişiler ,hep benden yaşça büyük olduğundan,kendi kendime içimde patlayıp kendime zarar veriyorum.
Sizlerinde hayatlarında böyle anlar mevcut oldu mu bilmiyorum ama benim hayatımda genelde böyle olaylar hep mevcut olur.Bu sebepten içim her türlü paramparçadır.

Yani demem o ki sağlığıma zararlı insanlar,hayatımın her köşesini istila etmiş durumda.Doktora gitsem,reçete ile kurtulamam bu ömür yiyen virüslerden.En iyi reçete ve çözüm kafaya takmamak olsa da ,o da benim huylarımın arasında maalesef yok.Aksine nerde saçma sapan senaryolar var,hepsi beynimde mevcut.Maalesef çözümü olmayan bu insan virüslerinden kurtulmamın tek yolu, belki de aklımı dağıtmak.Senaryo kurmasını engellersem,birazcık da olsun rahatlayabilirim.

Umarım hayatımızın her köşesine sinmiş o ömür yiyen virüslere karşı,tez zamanda anti virüs programı geliştirilir.Yoksa işimiz çoook zor....

Ruh haline format atılması gereken HanHan bildirdi!
Okuduğunuz için teşekkürler.....

  • Share:

You Might Also Like

2 yorum

  1. HanHan'a virüs bulaşmış, gel format attıralım :) Bilmiyorum havadan mı sudan mı gerçekten sayıları arttı, hayırlısı ;) Sıkma canını, aklını meşgul et pasoooo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her virüs keşke formatla geçse,insan virüslerinden kurtulmamın yolu pek yok.var da yok :( ;)

      Sil

*Lütfen herhangi bir site veya blogun linkini paylaşmayınız.
*Spoiler,Küfürlü içerik, Siyasi,Dini,tartışmaya sebep olacak yorumlar yapmamaya özen gösterelim.


***Anlayışınız ve ziyaret ettiğiniz için teşekkürler***
HanHan Asya