Aranızda Çikolata Sevmeyen Var Mı?

By HanHan Asya - Ekim 25, 2015


Bu yazım kesinlikle reklam amaçlı falan değil.Ben sadece diyetini bozunca yeni çıkan çikolatalara saldıran bir obur şirinim.Diyetimi ve bozulması meselesini zaten sabah ki yazımda anlatmıştım.

Diyet bozulunca,benim ayarlarda bozuluyor.Bir de üzerine aşure gelince, iradem error verdi.Aslında kendime de kızıyorum ama yedikten sonra...

Marketteki çikolata reyonlarına bayılıyorum.Hele yeni çıkan bir çikolata varsa kendimi kaybedebiliyorum.
Nasılda abarttım altı üstü bir çikolata.

İşte geçen markette görüp,aman hazır diyette bozulmuş saldım çayıra diyerek,Milka'nın yeni çıkarttığı Tuc ve Lu bisküvili çikolatalarını aldım.Ben şahsen,Milka'nın çikolatasına hastayımdır.Ama çikolata çok yendiğinde bayar insanı,işte Tuc'lu Milka öyle değil.Tuzlu bisküvi arasında çikolata harika olmuş.Benim favorim kesinlikle o. Diğeri zaten tatlı bisküvi arası çikolata olduğundan, bilindik bir tat.

Diyetime döndüğüm zaman bu Tuc'lu Milka'nın kalorisini nasıl yakacağımı düşünmeden bir güzel yedim de yedim.Bu uzun süren kaçamağımın sonuna yaklaştım.
Diyetim beni bekler en yakın Pazartesi yani yarın görüşmek dileğiyle diyetim....

Kaçamağın dibini sıyıran HanHan bildirdi!...


  • Share:

You Might Also Like

4 yorum

  1. Hayatım boyunca diyet ile aram iyi olmadı, yapmaya da gerek duymadım. Doğrusu ufakken de annem bir ara mutfakta yemek yapmakla uğraşırken bonibon ikram ettiğimde diyet yaptığını demişti de, o an da yenilecek bir şey sanıp tadı güzel mi gibisinden sorduğumu hatırlarım (lütfen ama, kadın o esnada yemek yapmaktaydı. Tabii insanın aklına yenilecek bir yemek geliyor öyle deyince. alkdjaf ) Neyseciğme, konu yemeğe gelince gözümün pek birşey gördüğü söylenemez. Çikolata mı? Bayılırım. Gel gör ki Milka'nın şu çikolatasını sayende daha yeni keşfettim. Hani bir reklam vardı, gecenin bir yarısı kızın teki pijamalarıyla sokağa kek almaya çıkıyordu ya, işte şu an resmen beni o moda yönlendirdin Hanhan, şayet üşengeç bir insan olmasam yarınlar neden var mantığının sesini kulak ardı edip koşup alırdım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seni şanslı ve kutsal insanlar arasına alıyorum.Umarım hiç bir zaman diyete ihtiyacın olmaz diyorum.
      Ve ben bayılarak yedim.Aman bu saatte çıkma bulamazsın.Hehehe yarın yediğinde beğenirsin inşallah.Yediğinde yorumlarını benimle paylaşmalısın mutlaka.Merakla bekliyorum.

      Sil
    2. Hemen şimdi almaya gidiyorum <3

      Sil
  2. Ben hiç sevmem biliyor musun :) Ciddi anlamda herkes delirir çevremde ama bir ben sevemedim şunu :p

    YanıtlaSil

*Lütfen herhangi bir site veya blogun linkini paylaşmayınız.
*Spoiler,Küfürlü içerik, Siyasi,Dini,tartışmaya sebep olacak yorumlar yapmamaya özen gösterelim.


***Anlayışınız ve ziyaret ettiğiniz için teşekkürler***
HanHan Asya