Güncel Dizi Önerisi:Sanal Gelin

By HanHan Asya - Eylül 14, 2015





Bir gün canım çok sıkılmıştı ve izleyecek eğlenceli güncel dizi arıyordum.Baya düşündüm.Ruh halim o an yukarıda afişini gördüğünüz diziyi görünce 'aile dizisidir kesin 50 bölümdür ,ama bir bakayım diyerek dizi hakkında azcık araştırma yaptım.Meğer dizi Asianwiki'de yazıldığı üzere 12 bölümden oluşacakmış.Bende kısa olduğunu okur okumaz işte aradığım dizi budur diyerek  açtım ve başlamış bulundum.Diğer yandan da beğenmezsem kapatırım dedim fakat öyle olmadı aksine eğlenerek izledim.



HanHan Tanıtımı ve Yorumu;


Diziyi kısaca tanıtacak olursam;

Dizi Adı:The Virtual Bride 
Diğer Adları:Byeolnan Myeoneuri, The Eccentric Daughter-in-Law
Bölüm Sayısı:12
Tür:Aile,Komedi
Yönetmen: Lee Duk Gun, Park Man Young
Senaryo: Moon Sun Hee, Yoo Nam Kyung

Oyuncular;
Kim Dasom -Oh In-young
Ryu Soo-young - Cha Myeong-seok
Go Doo-shim- Yang Choon-ja
Ki Tae-young
Son Eun-seo
Kwak Hee-sung
Kim Yoon-seo
Baek Ok-dam
Kim Bo-yeon


Konusu ise şu şekilde;

Popülerliğini kaybetmiş kız grubunun lideri olan Oh In Young yaptığı bir hata üzerine kovulmanın eşiğindedir.Ceo'su yeni çekilen bir program olduğunu ve kovulmak istemiyorsa oraya çıkması gerektiğini söyler.In Young yapabileceği bir şey olmadığından,mecbur olarak programa katılır.Program ise şöyledir;
Geleneklerine bağlı olan,kimchi işi ile uğraşan Cha ailesinin kamera karşısında gelini olmak ve evin gelini olarak Kayınvalidesi'nin dediklerine harfiyen uymak.Fakat bu iş sanıldığı kadar kolay olmayacaktır.

Aslında diziyi izleyince gelinlere yapılanı görünce evlenme isteğiniz varsa uçup gidebiliyor.Kaynana ve gelin çekişmelerini komedi ile harmanlayıp gösterseler de bazen tahammül edemeyip,sinirden sayabiliyorsunuz.

Şöyle diyeyim;aslında Oh In Young'un kaynanasından ziyade evin kızı'nın kaynanası ve eşi sizi sinir krizlerine sokuyor.Adam bildiğin kuzu.Şişi geçir ve ateşte kuzu çevirme yap!!! O kadar sinirlenebiliyorsunuz.Ama esas çiftimiz bu sinirinizi alıyor merak etmeyin.

Koreli Netizenler(Kore'deki haberlere yorum yapan internet kullanıcıları) dizi başlamadan başrol oyuncumuz idol-oyuncu Dasom için kötü yorumlar yapmıştı fakat dizi başlayınca yaptıkları yorumlarda oyunculuğunu beğendiklerini belirtmişler.Bende idol oyuncu sevmesem de yine de koreli netizenler gibi izlemeden ön yargı ile yaklaşmamak lazım diye düşünüyorum.Çünkü ben izleyince oyunculuğunu sevdim.Ayrıca esas çiftimizin aradaki yaş farkına rağmen kimyası gerçekten de uymuşa benziyor.Hikaye ve oyuncularda güzel olunca şeker mi şeker bir couple ortaya çıkmış.


                                       
           


Gerçekte evlilik bu şekilde midir bekar olduğumdan pek bilemesem de dizinin verdiği mesajlar ve komedisi diziyi eğlenerek izlenebilir kıldığından, güncel dizi arayanlara önerimdir.
Umarım siz de eğlenerek izlersiniz.




  • Share:

You Might Also Like

5 yorum

  1. Aa şaşırdım ben de 50 bölümlük klasik şehirden köye inme aile dizisi olucak sanıyordum meğerse konu çok daha güzel ve ilgi çekiciymis. Bilgilendirme için teşekkürler~ listeme aldım bu diziyi^^

    YanıtlaSil
  2. Anlattığına göre güzele benziyor.Bu diziyide listeye eklemek lazım o zaman :)

    YanıtlaSil
  3. bunuda listeme aldım.izleyenden dinlemek farklı oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bölüm sayısı az ve benim görüşüme göre güzel bir diziydi keyifli seyirler dilerim.

      Sil
  4. listeme aldım izleyenden dinleyince cazip geliyor

    YanıtlaSil

*Lütfen herhangi bir site veya blogun linkini paylaşmayınız.
*Spoiler,Küfürlü içerik, Siyasi,Dini,tartışmaya sebep olacak yorumlar yapmamaya özen gösterelim.


***Anlayışınız ve ziyaret ettiğiniz için teşekkürler***
HanHan Asya