Mini Dizi: I Order You "Siparişim Sensin"

By HanHan Asya - Ağustos 26, 2015



Dizi Adı:I Order You
Bölüm Sayısı:16
Tür:Romantik,Komedi
Her Bölüm Ortalama 20 Dk.


Oyuncular:
U-Know Yunho as Yeo Gook Dae
Kim Ga Eun as Park Song Ah
Jo Yoon-Woo
Jang Seung-Jo






HanHan Tanıtımı ve Yorumu:




Bir çoğunuz belki de güncel çevrilirken izlediniz ama ben henüz bitirdim.Bölüm dakikalarının kısa olması ve şu aralar askerde olan Yunho izleme sebeplerimdendi.

Diziye gelecek olursak;

Yemek kutusu siparişi almaya giden Song Ah orada bulunan şefe ilk bakışta vurulmuştur.Bunun üzerine bir de yemek kutuları farklı siparişle karışır.Bu karışıklık halledilse bile bir şekilde şefi görmek isteyen Song Ah internette restoran ile ilgili kupon bulur. Ve karmaşık fakat bir o kadar eğlenceli hikayemiz başlamış olur.




Song Ah karakterini canlandıran kızımız çeşitli dizilerde yan rollerde oynamış fakat ben kendisini yine web dizisi olan Wampire Flower dizisinden biliyorum.

Kızımız mini dizimizde de başrolü idol oyuncu Yunho ile paylaşıyor.Evet izleme sebeplerimden bir tanesi de Yunho idi.Kendisi şu aralar askerlik yapıyor.Umarım sağ salim döner.

Ben aslında dizilerde idol oynatılmasına karşıyım..Bu Türk dizilerinde de geçerli.Yani sırf dizi tutsun diye izleyiciye eziyet edilmese keşke.Tabii gerçekten güzel oynuyorsa ona bir şey diyemem.
Tabii burada böyle bir durum yoktu  şahsi görüşümle ben beğendim.



Diziyi çerezlik dizilerinizin arasına alabilirsiniz.Her bölüm 20 dk. olduğundan boş vaktiniz de film niyetine izleyebilirsiniz.Keyifli seyirler.




  • Share:

You Might Also Like

3 yorum

  1. Yazdığı post sayesinde bir diziyi daha Yunho için izleyeceğim :D The Night Watchman dizisini de sözde jung il woo için izleyecektim.Hepsini -neredeyse - Yunho için izledim.Ben de Türk dizilerinde şarkıcıların oynatılmasına karşıyım ki Allah'tan öyle çok olmuyor.İyi bir yazı olmuş sağlıcakla kal :D

    YanıtlaSil
  2. Ahh güzel bir diziye benziyor ..Okul başladığı zaman yurtta vakit geçirmek adına dizi arıyordum kendime teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için :)

    YanıtlaSil

*Lütfen herhangi bir site veya blogun linkini paylaşmayınız.
*Spoiler,Küfürlü içerik, Siyasi,Dini,tartışmaya sebep olacak yorumlar yapmamaya özen gösterelim.


***Anlayışınız ve ziyaret ettiğiniz için teşekkürler***
HanHan Asya