Singles Villa : Aşka küsmek,Aşkın Kapını Tekrar Çalmayacağı Manasına Gelmez...

By HanHan Asya - Temmuz 06, 2015






Tayvan ,Tayland veya da Çin olsun dizilerine başlamaya bir süre önceye kadar korkardım.Genelde çevirisi tamamlanmış dizilerini izlerdim.Çünkü genelde yarım kalır veya geç çevrilir ve bende ki izleme isteğini yok ederdi.
Kim derdi ki güncel olarak takip edeceğimi!
Tam olarak güncel sayılmaz yani finallemiş fakat yeni çevrilen 2015 yapımı bir dizi.Her Pazar yeni çeviri geliyor.




Evet takip ettiğim,izlediğim diziler arasına bir yenisi eklendi.Love Actually dizisinden tanıdığım,sevdiğim aktör olan Joe Cheng'in dizisi.

Singles Villa.

Kendisi Boss and Me dizisinden sonra favori Çin dizi'm oldu ki Boss And Me hakkındaki yazımı en kısa zamanda yayınlayacağım.
4 bölüm çevrilip TayvanDrama sitesinde yer alıyor.Ve yukarıda da bahsettiğim gibi her pazar yeni çeviri geliyor.


Gelelim dizi ile ilgili bilgilere...


Dizi Adı:Singles Villa

Yayın Yılı:2015

Yayın Kanalı:Hunan Tv

Bölüm Sayısı:24

Tür:Gençlik,Romantik(Komedi'de dahil edilebilir.)


Oyuncular:

Cheng Joe/ Qiao Sheng Yu

Xu Lu/ Jiang Ke Xin

Wang Jiro/ Chi Bo Yuan

HanHan Tanıtımı ve Yorumu:

Ke Xin yani esas kızımız esas oğlumuz olan Sheng Yu'nun kitabı  için çizimler yapmaktadır.Ama gerçekte kim olduğunu kimse bilmemektedir.Bir nevi ghost writer yani.

Olayların başladığı gün; nişan fotoğrafları için fotoğrafçıya giden Ke Xin'i kötü bir haber beklemektedir.Nişanlısı tarafından terk edilmiştir.Tek de olsa ağlaya ağlaya  gelinlikle fotoğraf çekiliyordur.Bu sırada çizimler için onu arayan Sheng Yu onu o halde bulur ve kendini editör gibi tanıtır.Ke Xin ona damat gibi davranmasını o zaman çizimleri hemen bitireceğini söyler  fakat tabii ki de Sheng Yu bu teklifi geri çevirir.Bir takım olaylar olur ve Ke Xin'i düşmekten Sheng Yu kurtarır.
Terk edilmenin ardından aşka küsen Ke Xin arkadaşı olan  Xiao Xiao'nun yerine geçerek bekarlardan oluşan ve romantizmin yasak olduğu Singles Villa'ya taşınır.Fakat dizi icabı olacak ya Sheng Yu da bu villalardan birine yerleşmiştir.Ke Xin'in kimliğini bilmektedir.Sır olarak saklayacağına söz verir fakat kızımız her başı  sıkıştığında Sheng Yu'dan yardım istemektedir.
Kalbini bazı olaylardan dolayı aşka kapayan bu buz adamın kalbini Ke Xin nasıl eritecektir?


Sheng Yu karakterini canlandıran Joe Cheng'e bayılıyorum.Love Actually'den sonra takibime aldığım diğer bir aktördü(bir diğeri ise Li Yi Feng'di ) ve de bu dizisini izlemek nasip oldu.

Ke Xin karakterini canlandıran Xu Lu bana Boss And Me dizisindeki Shan Shan karakterini hatırlattı.Sebebini sorarsanız kesinlikle hayat dolu ve sevimli olmaları.Ben ilk defa izlesem de Xu Lu'yu ve Joe Cheng ile olan uyumunu sevdim.
Şu sevimlilik abidelerine bir baksanıza;


Dönelim konumuza..Evet konu bu kadarla kalmıyor azcık içine gizem de katmışlar.Villa da dolaşan bir sapık vardır.Ke Xin'in evinin etrafında dolanmaktadır.Acaba bu sapık kimdir? Bizim iyi kalpli kızımızdan ne istiyordur?

Şunu eklemeliyim ki;Sheng Yu'nun peşinde koşan ve onu elde etmeye çalışan bir Kötü Kadın Müzeyyen  elbette var.Olmasa izleyiciler olarak şaşardık.Zaten bir kötülük gelirse bu 2.karakterden geleceğini düşünüyorum.

Son olarak Ke Xin'in bir arkadaşı var ki her daim yanında.Zannımca ona aşık,tabii kızımız onu erkek olarak değil de arkadaş olarak görüyor.2.erkek başrol olduğunu düşünüyorum ki onu da Jiro Wang canlandırıyor.Şu çoğu tayvan dizisinde rol alan eski Fahrenheit grubunun üyesi şarkıcı aktör Jiro Wang.

Dizimizi izlemeye iten sebeplerden biri de 45 dakika olması.Joe Cheng faktöründen sonra bende izleme isteği uyandıran diğer bir etken oldu.

Dilleri bana acayip gelmiyor,zaten izledikçe alışıyorsunuz.Eğlenceli,tatlı ve romantizm azcık da gizem  olan bir dizi arıyorsanız Singles Villa tam size göre.....

Keyifli Seyirler Dilerim....


*Dizi ile ilgili resim ,replik ve videolara şuradan ulaşabilirsiniz.




  • Share:

You Might Also Like

1 yorum

  1. 45 dakika dedin beni benden aldın zaten pek fazla kore dizisi izleyemiyrm suan bi mask var o bitince buna baslmak istyrm tabi sen beni bilirsin ben sadece isterim 😁

    YanıtlaSil

*Lütfen herhangi bir site veya blogun linkini paylaşmayınız.
*Spoiler,Küfürlü içerik, Siyasi,Dini,tartışmaya sebep olacak yorumlar yapmamaya özen gösterelim.


***Anlayışınız ve ziyaret ettiğiniz için teşekkürler***
HanHan Asya